Acai Organic Facial Care​

Rudolph Care har skabt 120 minutters ansigtsbehandling, som sætter omsorg, velvære og sanselighed i fokus. Rudolph Cares signatur ansigtsbehandling bryder med de gængse metoder og teknikker og går i stedet back to basic ved at skabe en enkelt, nærværende behandling som forener krop og sind i sit holistiske udgangspunkt.

Ved at mikse blandt andet zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi og bindevævsmassage arbejder vi i dybden med at fjerne spændinger og stress, der kan sidde i ansigstmuskulaturen og genere, mens blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles.

Rudolph Care økologiske og naturlige olier og cremer vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, fugtighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst.

Kombinationen af ingrediensernes høje kvalitet og den enkelte, men effektive teknik vil give kunderne en oplevelse af øjeblikkelig virknin, som kan mærkes også på længere sigt. Kunden vil føle sig afstresset og revitaliseret med fornyet energi og et opfrisket, smilende ansigt og sind.​

Pris

120 min. kr. 995,-​