Acai Organic Mama Care​

Rudolph Care har skabt en nænsom, sanselig og nærværende 120 minutters gravidbehandling, hvor kroppen og sindet stimuleres. De certificerede økologiske og naturlige produkter er helt fri for skadelig kemi og tager hensyn til den gravide med de milde dufte. Nu kan du forkæle dig selv med god samvittighed.

Behandlingen er skræddersyet til gravide og udviklet i samarbejde med en jordemoder og fysioterapeut for at afdække og imødekomme de særlige behov kroppen har under en graviditet, hvor den bliver udsaat og vægtpunktet flyttet. Der arbejdes med lymfedrænage, reflexologi og skønne massageteknikker som afspænder og afstresser kroppen. Blide og milde strygning sætter gang i kærlighedshormonet, Oxytocin, som styrker båndet mellem mor og barn og øger evnen til at kunne give omsorg og nærvær.

De nærende olier og cremer vil nmænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med milde duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst. Kunden vil føle sig afslappet og afspændt med fornyet energi fyldt med velvære til krop og sind.

Pris

120 min. kr. 995,-​