​Produkter

THE STORY

For many years I had a dream of developing a unique fragrance for the Nordic men and women, created for the Scandinavian climate and spirit.

Six years ago I then started studying the science and the art of perfume making. While creating and developing a scent is a life-long endevaour, today I am likely the only perfumer in Denmark - and I now understand why. The past six years has been a process of hard work and intense learning.

My great passion was always the fusion of molecules with the classic french perfumes, but with one clear ideal: To develop a perfume for the Nordic men and women, our weather, and tempers. I like to compare the creation of a perfume to painting on canvas or the composition of music. To me perfume, in all humility, is a work of art.

To all of you interested in my little works of art, my deepest and most sincerest Thank You.

​Rudolph Care

Vi har netop fået det anerkendte mærke Rudolph Care ind af døren. Rudolph Care er fyldt med nærende og aktive ingredienser, der alle er af højeste kvalitet.
​Produktserien er bygget op om 5 økologiske olier; açai, oliven, jojoba, kokos og mandel. De økologiske olier giver produkterne en unik blød og smidig tekstur
​samt enestående fugtgivende og revitaliserende egenskaber.​

​Rudolph Care er det første brand i verden til at kombinere miljømærket Svanen og den økologiske certificering ECOCERT, som tilsammen giver en optimal produktlivscyklus. 

ECOCERT begynder i fortiden, og Svanen slutter i fremtiden. Det giver et fokus på processerne fra råmateriale til slutprodukt og fra slutprodukt til, det nedbrydes. 

Derfor skaber de to certificeringer tilsammen en smuk & unik livscyklus for produkterne, som giver en sikkerhed for forbrugeren.

Tromborg

Tromborg er dansk, stilrent, tilgængeligt men eksklusivt.Tromborgs filosofi om skønhed er at det skal være let og overskueligt at komme til at se godt ud.
​Med det travle liv, de fleste lever i dag, er der kun få øjeblikke til selvforkælelse. Tromborg er økologisk og uden parabener.​

​Murad

Murad, Inc. blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad, som siden er blevet anerkendt som en af verdens førende autoriteter indenfor forskning i hudens sundhed. Hans resultater har fuldstændig ændret opfattelsen af, hvordan huden skal plejes på den sundeste måde.

Dr. Murad er praktiserende hudlæge og uddannet farmaceut. Han er professor på UCLA i dermatologi og ejer af Murad Inclusive Health SpaTM. 11992 introducerede han The Murad Recipe, der er et hudplejeprogram, der hjælper huden med at fastholde vandet i cellerne. Denne teori bliver Murads varemærke og i 2002 løfter han sløret for sin opdagelse The Cellular Water Principle® - en omfattende teori omkring aldring og sundhed, der ser vandet i cellerne som nøglen til ungdommelig sundhed og vitalitet.

18 banebrydende patenter

Murad råder over 18 patenter, der alle repræsenterer gennembrud indenfor behandling af sund hud og problemhud, herunder forebyggelse af rynker, cellulite og akne. Virkningen af Murad produkterne testes i USA på uafhængige laboratorier og alle Murads resultater er således dokumenterede. Produkterne kategoriseres som cosmeceuticals - altså ikke kosmetik, ikke medicin - men videnskabelige hudplejeprodukter.​

Badeanstalten | Velvære og traditioner

Badeandstaltens plejeprodukter er noget for dig, der går op i hudpleje uden parabener og mineralske olier.
Produkterne indeholder kun rene ingredienser, som udtræk fra urter, honning, olivenolie og æteriske olier, der alle bidrager med hver deres plejende egenskaber.

​Rodial ansigts- og kropspleje

Maria Hatzistefanis grundlagde Rodial i 1999. Som en autoritet i den engelske skønhedsbranche, efter at have arbejdet som international skønhedsjournalist i flere år, så Maria en mangel på effektiv hudpleje med målrettede behandlinger uden plastikkirurgiske indgreb.Mærket har mange kendte tilhængere og en global udbredelse med tilstedeværelse i mere end 2000 butikker og 35 lande i hele verden.

Rodial er den ultimative hudplejeserie, der tilbyder målrettede løsninger med øjeblikkeligt resultat og langvarig effekt.Rodials produkter kombinerer anti-ageing-ingredienser med banebrydende nyskabelser i effektive hudplejeprodukter rettet mod en række hudproblemer.​

ESCENTRIC MOLECULES

Escentric Molecules er den uimodståelige kultduft, der med sin simple formular igen har gjort det at bruge parfume til en individuel oplevelse.
​Escentric Molecule dufter af dig! Escentric Molecule dufter af det mest tiltrækkende, du allerede selv er.

​Herome

Herôme har det mest perfekte koncept inden for hånd- og neglepleje, og serien bliver hele tiden udviklet med produkter baseret på de seneste trends og udvikling.
​Således opfylder alle Herômes produkter de højeste kvalitetskrav. Hele serien er hypoallergeen og sidst men ikke mindst; holder Herôme produkterne, hvad de lover!

​Shellac

​Clean Dufte

​Nasengold

Det unge mærke Nasengold begyndte som en spontan idé, som impulsivt blev omsat og kreativt udviklet til et duftmærke med sin helt egen identitet. Nasengold, som har sine rødder i Hamburg, er anderledes og ønsker at skille sig ud fra mængden, at være individuel, direkte og umiskendelig. 

Bag Nasengold står duftdesigner Christian Plesch, som i slutningen af halvfemserne opdagede sin kærlighed til parfume efter en kort afstikker i kunstens verden. Med sine dufte forlader han den kommercielle verdens duftingredienser og gør sig bevidst udelukkende afhængig af sin egen næse. Christian Plesch kombinerer gængse duftindtryk med høj kvalitet af naturlige ingredienser. Hans kreationer er kendtetegnet ved en umiddelbar klarhed med vittige og legesyge noter, som gør duftene umiskendelige. I udviklingen af sine idéer er han specielt inspireret af punk rock, koffein, kurver, impulsivitet og kunst. 

MK olie

Den bedste basis for sund, frisk og smuk hud

Uren, træt og slap hud er et tegn på, at cellerne ikke får de næringsstoffer, de skal have. Ved at starte indefra og tilføre kroppen de essentielle stoffer den behøver, kan der dannes en sund og stærk basis for huden, som booster alle efterfølgende former for behandling. 

Hvordan virker MK olie?

MK olie er økologisk og tilfører kroppen de essentielle fedtsyrer, som er nødvendige for at opnå en sund hormonbalance, elastisk og sund hud uden urenheder samt en sund og hurtig restitution af kroppens celler. MK aroniajuice indeholder de mest effektive antioxidanter i naturen, som beskytter huden mod både fysisk og psykisk stress. 

MK produkterne er udviklet på baggrund af års studier i farmakologi og intensiv forskning i de essentielle fedtsyrer. Tilsammen danner produkterne en nøje afbalanceret sammesætning af fedtsyrer fra olien og antioxidanter fra juicen, som bidrager til at beskytte, stimulere og genopbygge huden. 

Skønhed kommer indefra - og MK produkterne giver det ultimative udgangspunkt for smuk hud. 

Boost dine klienters behandling

Ved at tilbyde MK olie kan du hjælpe dine klienter - ikke bare til en smukkere hud, men også til at få det absolut bedste udbytte af dine behandlinger. Når huden bliver boostet af de essentielle stoffer, vil dine klienter opleve at få langt mere gavn af efterfølgende hudbehandlinger. Et dagligt MK olieshot kan bidrage til at: 

  • Fjerne urenheder i huden
  • Tilføre anti-aging næringsstoffer
  • Opstramme huden ved at øge kollagen- og elastinniveauet
  • Mindske tør hud og appelsinhud ved at holde talgkirtlerne aktive
  • Udrense affaldsstoffer
  • Mindske væskeophobning
  • Give øget velvære

ForeverFiber

C9 er en kickstart, hvor du under 9 dage, hjælper kroppen med at komme i balance. Ved hjælp af en rigtig kost, kosttilskud og motion, bygger du grunden til bedre og mere sunde vaner! Resultaterne er mange - vægtnedgang, mindsket sukkertrang, mere energi og bedre søvn er nogle af dem.

Det er en komplet boks med 9 dags forløb som hjælper dig til at kickstarte en sundere hverdag. boksen er altså til alle der ønsker at hjælpe deres krop godt på vej.

I boksen finder du:

2 x Forever Gel Original

1 x Forever Ultra Chocolate eller vanilje

1 x Forever Fiber

1 x Forever Therm

1 x Håndbog

1 x Målebånd