Opstrammende ansigts- og kropsbehandlinger

Opstramning af ansigt og hals​

Dette foregår ved RF højfrekvent strøm. Når RF bølger trænger gennem huden, forårsager det collagene fibre til at varme op til 65 grader.
De collagene fibre trækker Sig straks sammen, således at de med samme strammes op ved stimulering af dermal collagen hyperplasi. Dette fremmer gradvist cellefornyelsen og der igennem opnår vi en fantastisk opstramning af ansigt og hals og reducering af rynker

1. Behandling varighed 30 min. 795.- ( i forbindelse med ansigtsbehandling 595.- )
6. Behandlinger 3975.- ( inkl. Afrensning og afsluttende cremer)

Fedtforbrændende behandling af mave/ baller/ lår/ overarme

Kraftfuld trykbølge udsender frekvens 40kHz lydbølger ind i kroppen, som trænger ind i fedtcellerne og forårsager med vibrationer og bevægelse en effektiv kalorieforbrænding.
Vand tilbageholdes i fedtvæv og forårsager fedtcellerne til at skrumpe. Desuden en stærk akustisk vibration, der får cellerne til at producere en stærk vibrations virkning, der forårsager fedtcellerne til at sprænges øjeblikkeligt. Således reduceres antallet og giver plads til fjernelse af fedtholdige celler

1.behandling af 1 område 695.- ( mave, baller, baglår eller overarme )
1.behandling af 2 områder 995.- ( eksempelvis mave og baller )
1.behandling af 3 områder 1595.- ( eller 3 behandlinger ialt)

IPL -Rejuvenation

Denne Behandling er meget velegnet til pigmentforandringer,rødme og fine kappilærer.

I denne behandling anvender vi bredspektret lys, som anvender lette partikler af forskellig bølgelænder af lys energi. På denne måde giver vi en multi- laserbelysning og kan hurtig styrke reparation og regenerering af hudceller. Fine kappilærer, rødme og pigmentforandringer reduceres.

1.behandling af helt ansigt 495.- ( 3 behandlinger 1095.- )
1.behandling af ansigt, hals og decollete 695.-( 3 behandlinger 1500.- )