Nyheder hos BeautyHouse​

NASENGOLD

​M2BEAUTÉ

Hemmeligheden bag smukke øjenvipper og øjenbrynBaseret på et ingrediens med afsæt i øjenmedicin har M2BEAUTÉ skabt revolutionerende produkter, som giver dig verdens smukkeste øjenvipper og øjenbryn. 

På mildeste vis stimulerer M2LASHES dine øjenvippers vækst og nærer dine vipper, gør dem fyldigere, længere, stærkere og sundere, mens M2BROWS genopretter, fylder og forvandler dine øjenbryn ved at give dem et attraktivt volumen-boost.M2BEAUTÉ er udviklet i tæt samarbejde med anerkendte forskere og indeholder innovative ingredienser, som synligt forbedrer det naturlige udseende af dine øjenvipper og bryn. Alle M2BEAUTÉ produkter har gennemgået omfattende videnskabelige tests, og overholder naturligvis også alle dermatologiske krav og EU’s strenge kosmetikdirektiver. 

M2BEAUTÉ er synonym med innovative kosmetiske produkter med dokumenteret effektivitet.Uanset hvilket M2BEAUTÉ produkt, du vælger, kan du stole på, at det kun indeholder ingredienser, hvis effekt og kompatibilitet er blevet testet og bevist i velrenommerede, langvarige undersøgelser.

JAMES READ TAN

James Read, grundlæggeren af James Read Tan, som blev lanceret i 2012 i UK (og 2014 i Danmark), er UK's førende selvbruner-ekspert, industri trendsetter og kendis go-to tanner.

Hvert produkt er håndplukket af James selv, hvilket resulterer i et rammende sortiment af innovative selvbrunende hudpleje-produkter, der er formuleret med plejende ingredienser, der passer til alle hudtyper. James Read serien har en imponerende og eksklusiv fremtoning med sine smukke emballager i et stylet 'art deco' inspireret design.

Brandet er blevet en global succes med en voksende fan-base af kendis'er og exceptionel pressedækning fra Vouge og Hapers Bazaar til Stylist bare for at nævne nogle få.

Fra den revolutionære Sleep Mask Tan Face til den velrenom-merede Bronzing Mousse leverer James Reads produkter kvaliteten af en professionel selvbruning derhjemme.

MØD JAMES READ...

James Read er den førende self-tanning ekspert i UK med over 15 års erfaring og en pioner indenfor verdensomspændende selvbruner-rends. Han var blandt andet den første til at forene selvbruner og plejende ingredienser for at give en perfekt fugtet, smukt velplejet og 'sun kissed' hud.

James er ofte dommer for anerkendte beauty awards såsom GQ, Psychologies and Shortlist Awards samtidig med at han er 'the go-to-tan man' til top fashion shows. Hans ekspertise er eftertragtet af internationale skønhedsfirmaer hvor hans indflydelse på selvbruner-trends er meget velanset. Hans personlige tilgang og engagement har sågar gjort ham til en populær gæst i TV shows.

Hans signatur selvbruner-behandlinger har medført en betydelig, enestående A-liste kundegruppe.

Da hans ekspertise på saloner, shoots, kendis-suiter, award ceremonier og backstage kulminerede udviklede han en unik produktserie James Read Tan. På blot to korte år er det det hurtigst voksende selvbruner-brand på det globale marked.