Acai Organic Facial Care​

Rudolph Care har skabt 120 minutters ansigtsbehandling, som sætter omsorg, velvære og sanselighed i fokus. Rudolph Cares signatur ansigtsbehandling bryder med de gængse metoder og teknikker og går i stedet back to basic ved at skabe en enkelt, nærværende behandling som forener krop og sind i sit holistiske udgangspunkt.

Ved at mikse blandt andet zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi og bindevævsmassage arbejder vi i dybden med at fjerne spændinger og stress, der kan sidde i ansigstmuskulaturen og genere, mens blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles.

Rudolph Care økologiske og naturlige olier og cremer vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, fugtighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst.

Kombinationen af ingrediensernes høje kvalitet og den enkelte, men effektive teknik vil give kunderne en oplevelse af øjeblikkelig virknin, som kan mærkes også på længere sigt. Kunden vil føle sig afstresset og revitaliseret med fornyet energi og et opfrisket, smilende ansigt og sind.​

Pris

120 min. kr. 1195,-​

Hvilken behandling skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken behandling der passer bedst til dine ønsker, så lad os hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration​:

facebook​   instagram

Vores kunder siger om os

​Vores mange kunder er meget glade for de behandlinger de modtager fra vores dygtige personale. Vi gør en dyd ud af at levere beauty-behandlinger på 1.klasse og vi gør alt for at samle på glade og tilfredse kunder.

Det betyder, at vi altid gør lidt ekstra ud af den behandling du modtager hos os, og håber du vil tænke på os næste gang du skal have en beauty-behandling.

Her kan du læse et uddrag af nogle af de anmeldelser vores kunder har givet os på vores Facebookside.

Vi ser frem til at se dig i klinikken!

​Helle Hviid Rasmussen

Føler mig altid velkommen. Altid smilende piger,der er hos BeautyHouse. Jeg er glad for at komme der. Det er ren luksus.

Linnea Christensen

​Jeg er vild med stedet! Super søde og hjælpsomme, virkelig dygtige og meget professionelt arbejde, man før noget for sine penge kan kun anbefales til alle der skal forkæle sig selv eller andre.

Susanne Beck Andersen

Søde piger og topprofessionelle behandlinger at vælge imellem. Kan varmt anbefale stedet​.

Adresse

Beauty House v/Camilla Stenderup 

Hammerichvej 10,
​3200 Helsinge

- Find vej med Google Maps

CVR: 33307586 

Kontakt os

Åbningstider for behandlinger

Man-tors

​09.00 - 17.30

Fredag​

09.00 - 18.00

Lørdag​

​09.00 - 15.00

Følg os

Følg vores arbejde