Nyheder hos BeautyHouse​

Japansk lifting

Naturlig ansigtsløftning-uden kemi og kirurgi!


Forkæl dig selv med en Japansk Lifting Ansigtsbehandling, der virker som et naturligt ansigtsløft, der bl.a. med dybdegående zoneterapeutisk metoder toner muskler og væv, går ind og bearbejder ømheder og ophobninger, samt gør huden sund og smuk.

Udover behandlingens sundheds aspekter, er det en forkælende, afslappende og effektiv behandling, hvor du føler dig revitaliseret og let bagefter.​

JAMES READ TAN

James Read, grundlæggeren af James Read Tan, som blev lanceret i 2012 i UK (og 2014 i Danmark), er UK's førende selvbruner-ekspert, industri trendsetter og kendis go-to tanner.

Hvert produkt er håndplukket af James selv, hvilket resulterer i et rammende sortiment af innovative selvbrunende hudpleje-produkter, der er formuleret med plejende ingredienser, der passer til alle hudtyper. James Read serien har en imponerende og eksklusiv fremtoning med sine smukke emballager i et stylet 'art deco' inspireret design.

Brandet er blevet en global succes med en voksende fan-base af kendis'er og exceptionel pressedækning fra Vouge og Hapers Bazaar til Stylist bare for at nævne nogle få.

Fra den revolutionære Sleep Mask Tan Face til den velrenom-merede Bronzing Mousse leverer James Reads produkter kvaliteten af en professionel selvbruning derhjemme.

MØD JAMES READ...

James Read er den førende self-tanning ekspert i UK med over 15 års erfaring og en pioner indenfor verdensomspændende selvbruner-rends. Han var blandt andet den første til at forene selvbruner og plejende ingredienser for at give en perfekt fugtet, smukt velplejet og 'sun kissed' hud.

James er ofte dommer for anerkendte beauty awards såsom GQ, Psychologies and Shortlist Awards samtidig med at han er 'the go-to-tan man' til top fashion shows. Hans ekspertise er eftertragtet af internationale skønhedsfirmaer hvor hans indflydelse på selvbruner-trends er meget velanset. Hans personlige tilgang og engagement har sågar gjort ham til en populær gæst i TV shows.

Hans signatur selvbruner-behandlinger har medført en betydelig, enestående A-liste kundegruppe.

Da hans ekspertise på saloner, shoots, kendis-suiter, award ceremonier og backstage kulminerede udviklede han en unik produktserie James Read Tan. På blot to korte år er det det hurtigst voksende selvbruner-brand på det globale marked.

Hvilken behandling skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken behandling der passer bedst til dine ønsker, så lad os hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration​:

facebook​   instagram

Vores kunder siger om os

​Vores mange kunder er meget glade for de behandlinger de modtager fra vores dygtige personale. Vi gør en dyd ud af at levere beauty-behandlinger på 1.klasse og vi gør alt for at samle på glade og tilfredse kunder.

Det betyder, at vi altid gør lidt ekstra ud af den behandling du modtager hos os, og håber du vil tænke på os næste gang du skal have en beauty-behandling.

Her kan du læse et uddrag af nogle af de anmeldelser vores kunder har givet os på vores Facebookside.

Vi ser frem til at se dig i klinikken!

​Helle Hviid Rasmussen

Føler mig altid velkommen. Altid smilende piger,der er hos BeautyHouse. Jeg er glad for at komme der. Det er ren luksus.

Linnea Christensen

​Jeg er vild med stedet! Super søde og hjælpsomme, virkelig dygtige og meget professionelt arbejde, man før noget for sine penge kan kun anbefales til alle der skal forkæle sig selv eller andre.

Susanne Beck Andersen

Søde piger og topprofessionelle behandlinger at vælge imellem. Kan varmt anbefale stedet​.

Adresse

Beauty House v/Camilla Stenderup 

Hammerichvej 10,
​3200 Helsinge

- Find vej med Google Maps

CVR: 33307586 

Kontakt os

Åbningstider for behandlinger

Man-tors

​09.00 - 17.30

Fredag​

09.00 - 18.00

Lørdag​

​09.00 - 15.00

Følg os

Følg vores arbejde