​Produkter

THE STORY

For many years I had a dream of developing a unique fragrance for the Nordic men and women, created for the Scandinavian climate and spirit.

Six years ago I then started studying the science and the art of perfume making. While creating and developing a scent is a life-long endevaour, today I am likely the only perfumer in Denmark - and I now understand why. The past six years has been a process of hard work and intense learning.

My great passion was always the fusion of molecules with the classic french perfumes, but with one clear ideal: To develop a perfume for the Nordic men and women, our weather, and tempers. I like to compare the creation of a perfume to painting on canvas or the composition of music. To me perfume, in all humility, is a work of art.

To all of you interested in my little works of art, my deepest and most sincerest Thank You.

​Rudolph Care

Vi har netop fået det anerkendte mærke Rudolph Care ind af døren. Rudolph Care er fyldt med nærende og aktive ingredienser, der alle er af højeste kvalitet.
​Produktserien er bygget op om 5 økologiske olier; açai, oliven, jojoba, kokos og mandel. De økologiske olier giver produkterne en unik blød og smidig tekstur
​samt enestående fugtgivende og revitaliserende egenskaber.​

​Rudolph Care er det første brand i verden til at kombinere miljømærket Svanen og den økologiske certificering ECOCERT, som tilsammen giver en optimal produktlivscyklus. 

ECOCERT begynder i fortiden, og Svanen slutter i fremtiden. Det giver et fokus på processerne fra råmateriale til slutprodukt og fra slutprodukt til, det nedbrydes. 

Derfor skaber de to certificeringer tilsammen en smuk & unik livscyklus for produkterne, som giver en sikkerhed for forbrugeren.

Tromborg

Tromborg er dansk, stilrent, tilgængeligt men eksklusivt.Tromborgs filosofi om skønhed er at det skal være let og overskueligt at komme til at se godt ud.
​Med det travle liv, de fleste lever i dag, er der kun få øjeblikke til selvforkælelse. Tromborg er økologisk og uden parabener.​

​Murad

Murad, Inc. blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad, som siden er blevet anerkendt som en af verdens førende autoriteter indenfor forskning i hudens sundhed. Hans resultater har fuldstændig ændret opfattelsen af, hvordan huden skal plejes på den sundeste måde.

Dr. Murad er praktiserende hudlæge og uddannet farmaceut. Han er professor på UCLA i dermatologi og ejer af Murad Inclusive Health SpaTM. 11992 introducerede han The Murad Recipe, der er et hudplejeprogram, der hjælper huden med at fastholde vandet i cellerne. Denne teori bliver Murads varemærke og i 2002 løfter han sløret for sin opdagelse The Cellular Water Principle® - en omfattende teori omkring aldring og sundhed, der ser vandet i cellerne som nøglen til ungdommelig sundhed og vitalitet.

18 banebrydende patenter

Murad råder over 18 patenter, der alle repræsenterer gennembrud indenfor behandling af sund hud og problemhud, herunder forebyggelse af rynker, cellulite og akne. Virkningen af Murad produkterne testes i USA på uafhængige laboratorier og alle Murads resultater er således dokumenterede. Produkterne kategoriseres som cosmeceuticals - altså ikke kosmetik, ikke medicin - men videnskabelige hudplejeprodukter.​

Badeanstalten | Velvære og traditioner

Badeandstaltens plejeprodukter er noget for dig, der går op i hudpleje uden parabener og mineralske olier.
Produkterne indeholder kun rene ingredienser, som udtræk fra urter, honning, olivenolie og æteriske olier, der alle bidrager med hver deres plejende egenskaber.

ESCENTRIC MOLECULES

Escentric Molecules er den uimodståelige kultduft, der med sin simple formular igen har gjort det at bruge parfume til en individuel oplevelse.
​Escentric Molecule dufter af dig! Escentric Molecule dufter af det mest tiltrækkende, du allerede selv er.

​Herome

Herôme har det mest perfekte koncept inden for hånd- og neglepleje, og serien bliver hele tiden udviklet med produkter baseret på de seneste trends og udvikling.
​Således opfylder alle Herômes produkter de højeste kvalitetskrav. Hele serien er hypoallergeen og sidst men ikke mindst; holder Herôme produkterne, hvad de lover!

​Shellac

​Clean Dufte

Nordic Superfood

Karmameju

Hvilken behandling skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken behandling der passer bedst til dine ønsker, så lad os hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration​:

facebook​   instagram

Vores kunder siger om os

​Vores mange kunder er meget glade for de behandlinger de modtager fra vores dygtige personale. Vi gør en dyd ud af at levere beauty-behandlinger på 1.klasse og vi gør alt for at samle på glade og tilfredse kunder.

Det betyder, at vi altid gør lidt ekstra ud af den behandling du modtager hos os, og håber du vil tænke på os næste gang du skal have en beauty-behandling.

Her kan du læse et uddrag af nogle af de anmeldelser vores kunder har givet os på vores Facebookside.

Vi ser frem til at se dig i klinikken!

​Helle Hviid Rasmussen

Føler mig altid velkommen. Altid smilende piger,der er hos BeautyHouse. Jeg er glad for at komme der. Det er ren luksus.

Linnea Christensen

​Jeg er vild med stedet! Super søde og hjælpsomme, virkelig dygtige og meget professionelt arbejde, man før noget for sine penge kan kun anbefales til alle der skal forkæle sig selv eller andre.

Susanne Beck Andersen

Søde piger og topprofessionelle behandlinger at vælge imellem. Kan varmt anbefale stedet​.

Adresse

Beauty House v/Camilla Stenderup 

Hammerichvej 10,
​3200 Helsinge

- Find vej med Google Maps

CVR: 33307586 

Kontakt os

Åbningstider for behandlinger

Man-tors

​09.00 - 17.30

Fredag​

09.00 - 18.00

Lørdag​

​09.00 - 15.00

Følg os

Følg vores arbejde