Acai Organic Mama Care​

Rudolph Care har skabt en nænsom, sanselig og nærværende 120 minutters gravidbehandling, hvor kroppen og sindet stimuleres. De certificerede økologiske og naturlige produkter er helt fri for skadelig kemi og tager hensyn til den gravide med de milde dufte. Nu kan du forkæle dig selv med god samvittighed.

Behandlingen er skræddersyet til gravide og udviklet i samarbejde med en jordemoder og fysioterapeut for at afdække og imødekomme de særlige behov kroppen har under en graviditet, hvor den bliver udsaat og vægtpunktet flyttet. Der arbejdes med lymfedrænage, reflexologi og skønne massageteknikker som afspænder og afstresser kroppen. Blide og milde strygning sætter gang i kærlighedshormonet, Oxytocin, som styrker båndet mellem mor og barn og øger evnen til at kunne give omsorg og nærvær.

De nærende olier og cremer vil nmænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med milde duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst. Kunden vil føle sig afslappet og afspændt med fornyet energi fyldt med velvære til krop og sind.

Pris

120 min. kr. 1195,-​

Hvilken behandling skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken behandling der passer bedst til dine ønsker, så lad os hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration​:

facebook​   instagram

Vores kunder siger om os

​Vores mange kunder er meget glade for de behandlinger de modtager fra vores dygtige personale. Vi gør en dyd ud af at levere beauty-behandlinger på 1.klasse og vi gør alt for at samle på glade og tilfredse kunder.

Det betyder, at vi altid gør lidt ekstra ud af den behandling du modtager hos os, og håber du vil tænke på os næste gang du skal have en beauty-behandling.

Her kan du læse et uddrag af nogle af de anmeldelser vores kunder har givet os på vores Facebookside.

Vi ser frem til at se dig i klinikken!

​Helle Hviid Rasmussen

Føler mig altid velkommen. Altid smilende piger,der er hos BeautyHouse. Jeg er glad for at komme der. Det er ren luksus.

Linnea Christensen

​Jeg er vild med stedet! Super søde og hjælpsomme, virkelig dygtige og meget professionelt arbejde, man før noget for sine penge kan kun anbefales til alle der skal forkæle sig selv eller andre.

Susanne Beck Andersen

Søde piger og topprofessionelle behandlinger at vælge imellem. Kan varmt anbefale stedet​.

Adresse

Beauty House v/Camilla Stenderup 

Hammerichvej 10,
​3200 Helsinge

- Find vej med Google Maps

CVR: 33307586 

Kontakt os

Åbningstider for behandlinger

Man-tors

​09.00 - 17.30

Fredag​

09.00 - 18.00

Lørdag​

​09.00 - 15.00

Følg os

Følg vores arbejde